VRATI SE NA POČETAK

Uslovi prodaje i korišćenja

Osnovni podaci o firmi

Naziv: Udruženje Eko-Infiniti
Adresa: Bulevar Zorana Đinđića, 36310 Sjenica
Šifra delatnosti: 9499
Matični broj: 28298650
PIB: 111880177
WEB: www.infinityfest.rs
Telefon: 063/290 521
Mejl: office@ecoinfinity.rs

Kupovina ulaznica

Ulaznice možeš kupiti na sledećim mestima :

  • na našoj web stranici infinityfest.rs
  • na prodajnim mestima Partnera
  • poručivanjem telefonskim pozivom ili slanjem mejla

Kupac poručuje kartu koja mu se nakon izvršenog plaćanja kreira i izdaje (u fizičkoj formi kada se kupovina vrši na prodajnom mestu ili slanjem elektronske ulaznice na mejl kada se kupovina vrši na internet prodajnom portalu), čime se proces kupovine završava.

Kartu koju kupite na prodajnim mestima koja su gore navedena, menjate za narukvicu na početku festivala. Vašu ulaznicu možete zameniti za vaučer 24.08. na samom ulazu. Napomena: Prvo veče Infinity Festivala 23.08. se ne naplaćuje već je organizovano kao poklon gradu, pa zbog toga vaše karte možete zameniti za narukvicu 24.08. od 18h.

Cena i fiskalni račun

Prodavac ulaznice prodaje i naplaćuje isključivo po ceni koja je prikazana na ulaznici i na fiskalnom računu.


Infinity Festival nije PDV obaveznik, stoga je cena karata prikazana i naplaćuje se bez PDV-a.

Dostava karata i eventualna ograničenja

Infinity Festival vrši dostavu karata putem email adrese i to odmah nakon što je transakcija proknjižena. U slučaju plaćanja kartičnim putem, tvoje karte će se naći u inboxu u roku od 2 minuta. Za dostavu karata nema eventualnih ograničenja.

Plaćanje platnim karticama

Chip Card ad iz Beograda, Bose Milićević 8, MB 17564374, PIB 103425560  vrši posredovanje u prometu u ime i za račun Infinity Festivala.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD), u kojoj su i prikazana na ovom sajtu. Iznos za koji će biti zadužena platna kartica biće izražen u lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Chip Card, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama Chip Card-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Infinity Festival je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro i Dina metoda plaćanja.

Odustajanje od kupovine

Jednom kupljena, ulaznica ne može biti vraćena niti zamenjena.

Prodavac nema zakonsku obavezu da izvrši povraćaj novca ili zamenu ulaznice nakon završene kupovine, na subjektivni zahtev Kupca.

U slučaju kupovine na internet prodajnom portalu infinityfest.rs, Kupac prihvatanjem „uslova prodaje“ tokom procesa kupovine izjavljuje da je u skladu sa Zakonom, član 26, stav 1, tačka 6 obavešten da ne može da koristi pravo na odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, a u smislu Zakona, član 36, stav 1, tačka 13.

Povraćaj novca za kupljene ulaznice

Kupac ostvaruje pravo na povraćaj novca samo u slučaju da dođe do bitnih promena, poput:

  • otkazivanja festivala
  • promene datuma, vremena ili lokacije manifestacije na način koji Kupcu ne odgovara

Odgovornost za povraćaj novca je isključivo na Organizatoru, koji je u obavezi da javno objavi proceduru i uslove za povraćaj novca.

U slučaju otkazivanja festivala predmet povraćaja je isključivo iznos plaćen za ulaznice (cena ulaznice) a posebni troškovi (troškovi prevoza, smeštaja, obrade porudžbine, poštarine i sl.) se ne nadoknađuju.

Ukoliko je Kupac iskoristi ulaznicu bez obzira na to što je došlo do promene datuma, vremena ili lokacije,  za iskorišćenu ulaznicu se ne može naknadno izvršiti povraćaj novca.

Politika reklamacija

U skladu sa odredbama Zakona o zaštiti potrošača I Pravilnikom o uslovima I načinu rešavanja reklamacija, obaveštavamo te o načinu i mestu ulaganja i rešavanja reklamacija kupaca.

Kupac – potrošač može izjaviti reklamaciju:

  • Pozivom na broj telefona korisničke službe 063/290 521 (uz dostavljanje dokaza o kupovini)
  • Putem e-maila na adresu office@ecoinfinity.rs

Uz izjavu o reklamaciji, potrebno je da dostavite račun na uvid ili drugi dokaz o kupovini karte.

Infinity Festival će vašu reklamaciju primiti i upisati u knjigu reklamacija, te vam izdati potvrdu da ste uložili reklamaciju na kupljenu robu.

Infinity Festival je dužan da bez odlaganja, a najkasnije u roku od 7 dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovori potrošaču na izjavljenu reklamaciju.

Odgovor prodavca na reklamaciju potrošača mora da sadrži odluku da li prihvata reklamaciju, izjašnjenje o zahtevu potrošača i konkretan rok za rešavanje reklamacije.

Ukoliko prodavac iz objektivnih razloga nije u mogućnosti da udovolji zahtevu potrošača u roku koji je dogovoren, dužan je da o produžavanju roka za rešavanje reklamacije obavesti potrošača i navede rok u kome će je rešiti, kao i da dobije njegovu saglasnost, što je u obavezi da evidentira u evidenciji primljenih reklamacija. Produžavanje roka za rešavanje reklamacija moguće je samo jednom.

Infinity Festival je dužan da prihvaćenu reklamaciju reši u roku od 30 dana od dana podnošenja reklamacije.

Mogućnost rešavanja potrošačkog spora vansudskim putem

U skladu sa članom 55. Zakona o zaštiti potrošača obaveštavamo Vas da kao potrošač imate mogućnost rešavanja potrošačkog spora vansudskim putem. Listu tela nadležnih za vansudsko rešavanje potrošačkih sporova možete naći na sajtu Ministarstva trgovine i turizma.

Kako koristimo tvoje podatke

Kada kupuješ kartu za festival, moramo da prikupimo određene informacije o tebi kako bismo obradili tvoju narudžbinu. Ove informacije uključuju tvoje ime, adresu, e-mail adresu, korisničko ime, broj telefona i podatke o tvojoj platnoj kartici. Ove informacije koristimo samo za obradu tvoje narudžbine i ne nipošto in ne delimo trećim stranama.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime Infinity Festivala obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalititne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Infinity Festivala odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Promotivni materijal

Ako nameravamo da ti šaljemo promotivni materijal koristeći lične podatke dobijene kroz obradu e-commerce transakcije, obavestićemo te unapred i pružiti mogućnost da odbiješ učešće u marketinškoj kampanji interakcijom na našem sajtu.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica ChipCard a.d Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama ChipCard-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Kolačići (Cookies)

Naš sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao tvoje korisničko iskustvo. Kolačići su male datoteke koje se čuvaju na tvom uređaju i koje nam pomažu da bolje razumemo tvoje interese i preferencije. Možeš da promeniš postavke kolačića u svom pretraživaču u bilo kom trenutku, ali imaj na umu da to može uticati na funkcionalnost našeg sajta. Sve informacije o možete pogledati na strani Politika kolačića

Tvoja prava

Imaš pravo da pristupiš, ispraviš, dopuniš ili obrišeš svoje lične podatke u bilo kom trenutku. Takođe, imaš pravo da opozoveš svoj pristanak za obradu tvojih ličnih podataka u bilo kom trenutku. Ako želiš da ostvariš bilo koje od ovih prava, slobodno nam se obrati putem e-maila.

Izmene politike privatnosti

Ova politika privatnosti može biti ažurirana ili izmenjena u bilo kom trenutku, stoga te molimo da je redovno proveravaš. Ako nastaviš da koristiš naš sajt nakon što su izmene objavljene, smatraće se da si prihvatio te izmene.

Zaštita podataka o ličnosti

Sproveli smo tehničke i organizacione mere kako bismo obezbedili sigurnost tvojih ličnih podataka. Ovo uključuje zaštitu od neovlašćenog pristupa, otkrivanja i oštećenja podataka.

Pristup podacima

Podacima o ličnosti mogu pristupiti samo naši zaposleni, koji su obavezni da se prema njima odnose kao prema poverljivim informacijama, da ih koriste samo kada je to potrebno i samo u meri koja je neophodna za obavljanje njihovih zadataka.

Politika privatnosti

Obavezujemo se da čuvamo tvoju privatnost. Tvoji lični podaci neće biti prodavani drugim pravnim ili fizičkim licima.

Poslednja izmena ovog dokumenta: 24.06.2023.

Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.