VRATI SE NA POČETAK

Politika privatnosti

Kako koristimo tvoje podatke

Kada kupuješ kartu za festival, moramo da prikupimo određene informacije o tebi kako bismo obradili tvoju narudžbinu. Ove informacije uključuju tvoje ime, adresu, e-mail adresu, korisničko ime, broj telefona i podatke o tvojoj platnoj kartici. Ove informacije koristimo samo za obradu tvoje narudžbine i ne nipošto in ne delimo trećim stranama.

 

Zaštita privatnosti korisnika

U ime Infinity Festivala obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalititne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Infinity Festivala odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

Promotivni materijal

Ako nameravamo da ti šaljemo promotivni materijal koristeći lične podatke dobijene kroz obradu e-commerce transakcije, obavestićemo te unapred i pružiti mogućnost da odbiješ učešće u marketinškoj kampanji interakcijom na našem sajtu.

 

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica ChipCard a.d Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama ChipCard-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

Kolačići (Cookies)

Naš sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao tvoje korisničko iskustvo. Kolačići su male datoteke koje se čuvaju na tvom uređaju i koje nam pomažu da bolje razumemo tvoje interese i preferencije. Možeš da promeniš postavke kolačića u svom pretraživaču u bilo kom trenutku, ali imaj na umu da to može uticati na funkcionalnost našeg sajta. Sve informacije o možete pogledati na strani Politika kolačića

 

Tvoja prava

Imaš pravo da pristupiš, ispraviš, dopuniš ili obrišeš svoje lične podatke u bilo kom trenutku. Takođe, imaš pravo da opozoveš svoj pristanak za obradu tvojih ličnih podataka u bilo kom trenutku. Ako želiš da ostvariš bilo koje od ovih prava, slobodno nam se obrati putem e-maila.

 

Izmene politike privatnosti

Ova politika privatnosti može biti ažurirana ili izmenjena u bilo kom trenutku, stoga te molimo da je redovno proveravaš. Ako nastaviš da koristiš naš sajt nakon što su izmene objavljene, smatraće se da si prihvatio te izmene.

 

Zaštita podataka o ličnosti

Sproveli smo tehničke i organizacione mere kako bismo obezbedili sigurnost tvojih ličnih podataka. Ovo uključuje zaštitu od neovlašćenog pristupa, otkrivanja i oštećenja podataka.

 

Pristup podacima

Podacima o ličnosti mogu pristupiti samo naši zaposleni, koji su obavezni da se prema njima odnose kao prema poverljivim informacijama, da ih koriste samo kada je to potrebno i samo u meri koja je neophodna za obavljanje njihovih zadataka.

 

Politika privatnosti

Obavezujemo se da čuvamo tvoju privatnost. Tvoji lični podaci neće biti prodavani drugim pravnim ili fizičkim licima.

 

Poslednja izmena ovog dokumenta: 15.06.2023.

Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.