VRATI SE NA POČETAK

Politika kolačića

Poslednje ažuriranje: 06.06.2023

Ova Cookie Policy objašnjava kako koristimo kolačiće na web sajtu Infinity Festivala (www.infinityfestival.com). Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu politiku kako biste razumeli koje vrste kolačića koristimo, kako ih koristimo i kako možete upravljati postavkama kolačića.

Šta su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se čuvaju na vašem računaru ili mobilnom uređaju kada posetite određeni web sajt. Oni nam omogućavaju da prikupimo određene informacije o vašem korišćenju web sajta, kao i da vam pružimo personalizovano iskustvo prilikom pregledanja.

Kako koristimo kolačiće?

Naš web sajt koristi različite vrste kolačića u svrhe kao što su:

  1. Tehnički neophodni kolačići: Ovi kolačići su neophodni za pravilno funkcionisanje web sajta i omogućavaju vam da koristite osnovne funkcije kao što su navigacija i pristup sigurnim područjima sajta. Bez ovih kolačića, neke funkcionalnosti našeg web sajta možda neće biti dostupne.
  2. Analitički kolačići: Koristimo analitičke kolačiće kako bismo prikupili informacije o posetiocima našeg web sajta, kao što su broj poseta, izvor poseta i pregledane stranice. Ove informacije koristimo za analizu i poboljšanje našeg web sajta i pružanje boljeg korisničkog iskustva.
  3. Funkcionalni kolačići: Ovi kolačići omogućavaju nam da se setimo vaših preferencija prilikom pregledanja web sajta, kao što su jezik i region. Oni nam pomažu da prilagodimo sadržaj i pružimo vam personalizovano iskustvo.

Kako upravljati postavkama kolačića?

Većina web pregledača automatski prihvata kolačiće, ali možete prilagoditi postavke svog pregledača da odbija kolačiće ili vas obavesti kada vam se šalje kolačić. Međutim, imajte na umu da ako odbijete kolačiće, određene funkcionalnosti našeg web sajta možda neće biti dostupne u potpunosti.

Ažuriranje Politike kolačića

Ova Politika kolačića može se ažurirati s vremena na vreme kako bismo odražavali promene u načinu na koji koristimo kolačiće ili ako se promene relevantni propisi ili smernice. Svaka ažurirana verzija Politike kolačića biće objavljena na našem web sajtu sa odgovarajućim datumom poslednjeg ažuriranja.

Molimo Vas da povremeno proveravate ovu politiku kako biste bili informisani o našem korišćenju kolačića.

Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.