VRATI SE NA POČETAK

More than you know

KULTURA

Infinity festival je mesto gde se možeš upoznati sa kulturnim baštinama različitih zemalja. Ambasade će doneti brošure, fotografije, muzičke zapise i razne druge materijale koji predstavljaju bogatu kulturu njihovih zemalja. Ova prava prilika da proširiš svoja znanja, da se približiš dalekim kulturama i osetiš njihovu suštinu.

TRADICIJA

Kada je reč o tradiciji, nema boljeg načina da je osetiš nego kroz vizuelnu prezentaciju. Tradicionalne nošnje iz različitih zemalja biće izložene tokom celog festivala, prikazujući bogatstvo i raznolikost njihovih kulturnih identiteta. Svaka nošnja priča jedinstvenu priču – o istoriji, geografiji i socijalnoj strukturi zemlje iz koje potiče. Zato, dođi i prepusti se fascinantnom svetu boja, oblika i tekstura.

SPECIJALITETI

Infinity festival nije samo vizuelni doživljaj, već i kulinarsko putovanje. Svaka zemlja će izložiti svoje tradicionalne specijalitete, nudeći ti priliku da otkriješ nove ukuse. Ne samo da ćeš imati priliku da probaš autentične jela, već ćeš i naučiti o istoriji i značaju hrane u svakoj od ovih kultura. Budi spreman da se očaraš bogatstvom ukusa i aroma!

Zemlje učesnice

Na Infinity festivalu, 19 ambasada koje predstavljaju svoje zemlje u Srbiji će učestvovati sa ciljem da prikažu najbolje od svoje kulture, tradicije i kulinarskih specijaliteta. One će biti ponosni predstavnici Alžira, Angole, Austrije, Bosne i Hercegovine, Kipra, Češke Republike, Finske, Nemačke, Indonezije, Japana, Kazahstana, Malezije, Meksika, Maroka, Pakistana, Portugala, Slovenije, Slovačke i Švajcarske.

Infinity festival je tu da te odvede na putovanje kroz različite kulture – jedinstveno putovanje koje prevazilazi granice i preplićući različite tradicije stvara mesto gde možeš otkriti koliko je svet zaista raznolik i bogat. Infinity nije samo festival – to je tvoja prilika da doživiš više nego što znaš.

Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.