VRATI SE NA POČETAK

More than sport

FUDBAL

Infinity festival donosi priliku za sve ljubitelje fudbala da pokažu svoje veštine. Bez obzira na pol i godine, svi su dobrodošli da se prijave i učestvuju u našem fudbalskom turniru. Ekipa može prijaviti najviše 10 igrača, a utakmice se igraju sa šest igrača (pet + jedan). Broj ekipa je ograničen na 8 zbog vremena potrebnog za održavanje turnira. Prijave se vrše putem naše Instagram stranice ili na info pultovima Infinity Festivala. Turnir će biti održan na gradskom stadionu na terenu za mali fudbal, koji je pokriven veštačkom travom.

KOŠARKA

Za sve ljubitelje košarke, spremili smo uzbudljiv turnir. Slično fudbalskom turniru, i ovdje su svi dobrodošli bez obzira na pol i godine. Ekipa može prijaviti najviše 4 igrača, a utakmice se igraju sa tri igrača. Broj ekipa je takođe ograničen na 8. Prijave se vrše putem naše Instagram stranice ili na info pultovima Infinity Festivala. Košarkaški turnir će se održati na gradskom stadionu na košarkaškom terenu. Preporučujemo svim učesnicima da ponesu vodu.

ODBOJKA

Infinity festival donosi još jedan sportski izazov za sve ljubitelje odbojke. Bez obzira na iskustvo, dođite i pokažite svoje veštine, radite u timu i zabavite se.

TRKE

Za sve brze i izdržljive, pripremili smo trke u tri kategorije: muška, ženska i štafetna. Trke su otvorene za učesnike svih uzrasta. U muškoj i ženskoj kategoriji, ruta će biti dužine od 1km do 1.5km. Za štafetnu kategoriju, ruta je dužine od 2km do 3km. Ekipa za štafetu se sastoji od 4 učesnika, sa najmanje jednim članom ženskog pola. Prijave za trke se vrše putem Instagram stranice ili na info pultovima Infinity Festivala.

Na Infinity festivalu, prvo mesto u svim kategorijama dobija iznenađenje, dok drugo i treće mesto dobijaju promo pakete sponzora i medalje. Pored toga, prvo mesto u svim kategorijama trke dobija novčanu nagradu od 10000din i trofej. Sve nagrade će biti dodeljene na svečanoj ceremoniji koja će biti održana poslednje večeri festivala.

Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.