VRATI SE NA POČETAK

More than an act

GLUMA

U svetu umetnosti, gluma zauzima posebno mesto. Na Infinity festivalu, imaćete priliku da prisustvujete inspirativnim razgovorima sa talentovanim glumcima i čujete anegdote sa setova. Pored toga, očekuje vas predstava uživo na otvorenoj sceni gde će naši poznati glumci doneti magiju sveta drame. Ovaj deo programa ne bi trebalo da propustite, jer će vam pružiti jedinstven uvid u svet glume.

MASKENBAL

Maskenbal je jedan od najzanimljivijih delova Infinity festivala. Pozivamo vas da se transformišete, zabavite i pokažete svoju kreativnost kroz maske. Očekuju vas razni performansi na bini pod maskama, a osoblje festivala će takođe biti maskirano, pružajući vam autentičan doživljaj maskenbala. Ko zna, možda će upravo vaša maska biti proglašena za najbolju masku večeri.

UMETNOST

Infinity festival je prostor gde umetnost dobija svoju punu dimenziju. Pored glume i maskenbala, festival će obuhvatiti razne oblike umetničkog izražavanja. Imamo kutak za slikanje, gde možete biti deo umetničkog stvaranja, kao i izložbu fotografija talentovanih umetnika. Ovde će odrasli, ali i deca, imati priliku da crtaju, ostavljajući svoj lični pečat na festivalu.

Infinity festival nije samo događaj, već je to iskustvo koje povezuje različite forme umetnosti u nezaboravnu avanturu. Dođi i budi deo ovog jedinstvenog umetničkog putovanja.

More than infinity ♾️

Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.