VRATI SE NA POČETAK

More than a conection

BIZNIS

Infinity festival je mesto gde možeš biti deo inspirativnih razgovora, panel diskusija i intervjua sa uspešnim biznismenima.

Ovde možeš čuti razne perspektive, saznati nove taktike i strategije koje te mogu voditi ka uspešnoj poslovnoj budućnosti. Bilo da su oni na sceni ili u publici, svaki razgovor može biti okidač za nešto novo.

Ne propusti priliku da se uključiš u dinamičnu avanturu koja ima potencijal da ti otvori vrata ka uspehu.

DIPLOMATIJA

Infinity festival nije samo mesto susreta različitih kultura, već i platforma za izgradnju snažnih diplomatskih veza.

Infinity festival je najveći diplomatski događaj u regionu, na kojem će 19 ambasada, 5 ministarstava i 3 međunarodne organizacije biti prisutne. Imaj na umu da ovo nije samo prilika da čuješ njihove perspektive – to je i tvoja prilika da postaviš pitanja i saznaš sve što te interesuje.

Poznate ličnosti

Na Infinity festivalu, susrešćeš poznate ličnosti iz različitih sfera – sporta, glume, umetnosti.

Ovo je prilika da čuješ njihove priče, saznaš više o njihovim putanjama uspeha, ali i da se povežeš sa njima na ličnom nivou.

Svaka od ovih ličnosti nosi sa sobom jedinstvenu priču koja može inspirisati i motivisati tebe da stremiš ka svojim ciljevima.

Infinity festival je mesto gde nastaju veze koje stvaraju nove prilike. Ako poseduješ ideju, želju za napredovanjem i potrebu za novim saznanjima – ovo je pravo mesto za tebe. Vidimo se na najvećem diplomatskom događaju u regionu.

Infinity festival, gde je sve više od očekivanog.

More than infinity.

Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.