VRATI SE NA POČETAK

Galija

TRACKS:

1. TRUBE 01:04

INFORMACIJE

Galija je poznati rock bend iz Niša, Srbije. Osnovan je 1977. godine, a ime je dobio po latinskom nazivu za galiju, vrstu broda popularnu u antičkom Rimu. Galija je jedan od najprepoznatljivijih bendova na sceni bivše Jugoslavije, poznat po svojoj unikatnoj kombinaciji progresivnog rocka, folka i poezije.

 

Tokom svoje karijere, Galija je objavila brojne albume koji su postigli veliki uspeh, među kojima su “Prva plovidba”, “Druga plovidba”, “Ipak verujem u sebe” i “Digni ruku”. Ovi albumi predstavljaju vrhunac njihove kreativnosti i inovativnosti, cementirajući njihov status kao jednog od najvažnijih bendova u istoriji rock muzike na Balkanu.

 

I pored više promena u sastavu tokom godina, Galija je ostala istinski kreativna sila na muzičkoj sceni, sa muzikom koja inspiriše generacije fanova.

 

Ako ste ljubitelj dobre rock muzike, Galija je bend koji jednostavno morate poslušati. Njihova muzika je emotivna, moćna i beskrajno zarazna. Dolaskom na Infinity festival imaćete priliku da uživate u njihovim nezaboravnim melodijama.

ZANIMANJE Pevač
Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.