VRATI SE NA POČETAK

Džejla Ramović

TRACKS:

1. Ruine 00:41

INFORMACIJE

Džejla Ramović je izuzetno talentovana mlada pevačica iz Bosne i Hercegovine koja je stekla popularnost širom Balkana nakon što je 2019. godine pobedila u popularnom takmičenju “Zvezde Granda”.

Rođena je 2002. godine u Goraždu, a svoju ljubav prema muzici otkrila je još kao dete. Kao tinejdžerka, nastupala je u brojnim lokalnim takmičenjima pre nego što se prijavila za “Zvezde Granda”, gde je njen jedinstven glas i interpretacija pesama ostavila jak utisak na publiku i žiri.

Nakon pobede na ovom takmičenju, Džejla je brzo stekla fanove širom regiona zahvaljujući svom prepoznatljivom glasu i emotivnom izvođenju. Njen debi singl “Ruine” postao je veliki hit i ima preko 20m pregleda na YouTube-u.

Džejla je poznata po tome što u svaki svoj nastup unosi veliku dozu emocija i strasti, a njeni koncerti su prava poslastica za ljubitelje pop muzike. Na festivalu Infinity, publika će imati priliku da uživa u njenom fantastičnom glasu i nezaboravnom nastupu.

ZANIMANJE Pevač
Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.