VRATI SE NA POČETAK

THCF

TRACKS:

1. BRATE 00:25

INFORMACIJE

THCF, poznat i kao THC La Familija, je vodeći hip-hop sastav iz Beograda, Srbija. Grupu su osnovali Stefan Gligorijević Zuluf, Bore Balboa, Aleksandar Zlatarov Sale i Nenad Vukotić, poznat kao didžej Senka. Nakon svog prvog zvaničnog nastupa 2003. godine, THCF je brzo stekao reputaciju jednog od najinovativnijih i najautentičnijih bendova na srpskoj hip-hop sceni.

Tokom godina, THCF je izgradio impresivnu muzičku karijeru, gde su stvarali saradnje sa brojnim priznatim izvođačima i producentima. Bend je izdao niz albuma, uključujući “THC la Familija 1” (2007), “Majmun idzuo” (2009) i “THCF je više od repa” (2014), svaki sa jedinstvenim zvukom i lirskom dubinom.

Bend je poznat po svojim snažnim tekstovima, koji često odražavaju društvene i lične teme. Njihove pesme “Krvavi Balkan” i “Ideš za Kanadu”, koje su postale izuzetno popularne, su primer njihove sposobnosti da kroz muziku govore o društvenim problemima.

THCF će biti jedan od izvođača na Infinity Festivalu, gde će nastaviti da širi svoju muziku, energiju i strast prema hip-hopu. Bez obzira na to da li ste stari fan THCF-a ili tek otkrivate njihovu muziku, ovo je prilika da doživite THCF uživo i osetite snagu njihove muzike i nastupa.

ZANIMANJE Pevač
Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.